Money Is Energy

Banii si virtutea lor

Din fericire, ne dezvoltam pentru a ajuta pe noi si pe altii. Banii sunt o modalitate prin care o putem face si cu cat mai multi avem, cu atat mai mult putem ajuta. Paralela dintre spirit si material este bine-venita pentru ca slefuieste omul spre directia pe care vrea sa o ia. Ambele duc tot catre un altruism directionat de convingerile sociale. El ne ridica apetitul catre a vrea mai mult. Dar cum facem ?

Banii, sunt ca un soft. Daca sunt programati cum trebuie si iei virgulele la magazin, in calcul, iti raman. Daca nu, ajungi sa cheltui mai mult decat incasezi.

Softul ajunge la rezultate, atunci cand il programezi cum trebuie. Cu atentie la spatii si virgule. Toate cu un scop. Iar rezultatele ajung sa fie in conturile tale, elvetia, romania si noile paradise fiscale de la apus.
Ce faci insa cand intervin solutii de strategie? De economisere a banilor. Cum joci aici? Helpie, ca solutie care te face pe tine sa dispui de spirit mai mult, decat de material. Si nu doar pentru ca tendinta este in spiritualitatea care este in crestere si materialul in scadere, ci pentru ca materialul te tine legat de ceva. Spiritul e legat de divin. Divinul de Sus.

Economiserea banilor e pentru nevizionari. E pentru neputere si neasumare. Si uneori pentru unii care judeca, barfesc si devin anosti la realizarile altora. Ridurile si cresterea presiunii in sange se fac si din frustrari financiare. Ele duc in timp la divergente organice, fizice si dupa psihice.

Viziunea, automotivatia, strategia, schema, perseverenta, claritatea si compasiunea sunt uneltele care dau nastere banilor. Acestea au nevoie de timp liber spre creatie, inventie si oxigenarea creierului pentru rezultate mai mari.
Din pacate conditiile sociale actuale sunt departe de a ne oferi prea mult timp liber. Helpie este prietenul pregatit sa ofere acest timp in aceste conditii de lucru, cand omul a ajuns sa simta 48 de ore condensate in doar 24.
Folosind Helpie, materializarea dorintelor tale va fi mai rapida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *