Present

Mai esti in Prezent?

Timpul este singurul absolut pe care il stim. El este forta universala si ne ia totul pentru ca suntem atasati prea mult de el.

Timpul inseamna valoarea adaugata materiei. Pretul timpului se masoara in actiunile sale. Astazi clipa Prezent este atat de scurta, incat doar rostirea cuvantului Prezent, implica trecutul literelor Pre .. si viitorul literelor ..zent.

Noi oamenii in sec 21 traim pe repede-inainte si implicit functiile noastre fiziologice cauta sa urmeze acelasi ritm. Omul nu poate functiona asa multa vreme. El are nevoie de ajutor.

Misiunea Helpie este sa ofere timp liber doritorilor, si marele avantaj sa ii faca pe acestia sa fie sanatosi fizic si mental.

Timpul liber are totusi cautare din ce in ce mai mare in lumea celor cautatori de impliniri spirituale, mai mult decat materiale.

Nu oricine intelege avantajele timpului liber, asa cum nu intelege nici ca functioneaza pe repede-inainte.
Totusi, oamenii cu pregatire culturala, financiara spirituala si intelectuala, observa si cauta cu mai multa usurinta timpul liber.

Helpie este delegatul omului pentru timp liber. Orice doritor il poate angaja. Nu sta in coasta ta sa te streseze, si nici nu te bate la cap cu ce ai de facut. Doar il delegi prin simpla ta apasare de buton. Iar in acea clipa l-ai delegat.Iar el va face.

Pe urma poti observa cum o buna parte din gandurile si actiunile tale birocratice, vor disparea. Mintea si corpul tau se vor bucura mai mult de viata, zambetele vor fi mai dese si rezultatele tale mai convingatoare. Avand timp liber mai mult, obiectivele tale se vor apropia cu pasi repezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *