Helpie s-a născut dintr-o nevoie reală a societății secolului 21, însă nu este pentru oricine. Serviciile noastre de consierge și life-style management se adresează deopotrivă părinților, antreneprenorilor, profesioniștilor din toate domeniile, dar și companiilor, celor care cred că ziua are suficiente ore pentru a obține tot ceea ce își propun.

Suntem hotărâți să vă satisfacem toate solicitările și nevoile, previzibile sau imprevizibile, pentru ca dumneavoastră să vă puteți ocupa de ceea ce e cu adevarat important în viață: familie, carieră, vacanțe și călătorii sau hobby-uri. Noi ne ocupăm de cele mai consumatoare de timp și energie aspecte ale vieții cotidiene și vă ajutăm să vă gestionați eficient programul dumneavoastră încarcat.

Ce facem? Te ajutăm să profiți de beneficiile succesului tău
Alexandru Pleșea - Antreprenor & Life Coach
Alexandru Pleșea - Antreprenor & Life Coach

În societatea actuală a avea timp liber, a devenit un țel aproape imposibil de atins; acum totul trebuie să se defășoare cu viteza luminii pentru a avea performanțele dorite și, din acest motiv, adeseori, omitem detalii cruciale ale vieții noastre.

Ne adresăm celor care își doresc o îmbunătățire calitativă a vieții, tuturor persoanelor fizice și organizațiilor conştiente de valoarea inestimabilă a timpului.

Andrei Baritchi - Business Mentor
Andrei Baritchi - Business Mentor

Clienții noștri sunt cei care își propun să aibă un management eficient al timpului, care să le permită să investească inteligent in viitorul lor familial și financiar, cei care își doresc să își rezerve timp pentru a se concentra pe propriul succes și pe propria fericire.

Urmărim să intermediem cu încredere și seriozitate desăvârșită parteneriate pe termen lung între clienţii şi partenerii care ne sunt alături și să oferim servicii integrate provenite de la un singur furnizor de servicii.

Parteneri strategici - prin Helpie, pentru tine

Nu contează unde vă aflați în lume, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, consultanții Helpie sunt la dispoziția dumneavoastră, doar prin apelarea unui număr de telefon cu tarif normal, sau prin utilizarea aplicației disponibile pe terminalele mobile, smartphone-uri sau tablete, iOS sau Android. Cu fiecare serviciu solicitat vă veți simți cu adevărat privilegiați. Consultanții Helpie își iau angajamentul de a vă furniza cele mai adecvate soluții, informații și cele mai tari oferte de pe piață, direct de la partenerii noștri.

Garanții Helpie - Încredere, Siguranță, Performanță

Ne ghidăm după principiul că toate cererile sunt urgente și prioritare, astfel toate solicitările sunt procesate și executate imediat, astfel încât să avem grijă de toți membrii noștri, în orice moment. Ne mândrim cu parteneriatele și membrii comunității Helpie și le onorăm cu respect, grijă și atenție toate solicitările. Confidențialitatea și seriozitatea sunt factorii cheie care stau la baza acestei colaborări de succes.

Siguranță! Vă furnizăm rapid și sigur cele mai adecvate servicii de concierge și life-style management printr-un platformă web și mobile, securizată la nivel bancar.

Încredere! Ne onoram toate angajamentele cu seriozitate și profesionalism, după protocoale și proceduri ce pun confidențialitatea dumneavoastră pe primul loc.

Performanță! Serviciile noastre sunt 100% personalizate nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Astfel reușim să livrăm într-un timp record, exact ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie!

Urmărim să intermediem cu încredere și seriozitate desăvârșită parteneriate pe termen lung între clienţii şi partenerii care ne sunt alături și să oferim servicii integrate provenite de la un singur furnizor de servicii. Ne folosim profesionalismul și competenţele noastre, accesul la resurse umane și tehnologice, pentru a crea soluţii care să îmbunătăţească life-style-ului clienților noștri.