Fie că este vorba de o rezervare de ultim moment la restaurant, de o vacanță neplanificată, de acces la cluburi, petreceri exclusiviste sau evenimente speciale, Helpie promite tuturor celor care nu benerficiază de suficient timp, dar își doresc să se bucure de plăcerile vieții, o experiență placută și un parteneriat sigur.

Pachetul Personal

Pachetul Personal

Degrevați-vă de supra-responsabilizările și sarcinile cotidiene care sunt deosebit de stresante și chiar neplăcute. Petreceți timp de calitate cu familia, prietenii, și mențineți-vă un stil de viață echilibrat și relaxat.

Mai multe despre pachetul Personal
Pachetul Family

Pachetul Family

Degrevați-vă de supra-responsabilizările și sarcinile cotidiene care sunt deosebit de stresante și chiar neplăcute. Petreceți timp de calitate cu familia, prietenii, și mențineți-vă un stil de viață echilibrat și relaxat. Acum pentru întreaga familie!

Mai multe despre pachetul Family
Pachetul Business

Pachetul Business

Lăsați angajații să beneficieze de suficient timp pentru a se concentra pe îmbunătățirea competențelor și creșterea profitului afacerii dumeavoastră. Susținem organizațiile, oferind reduceri semnificative.

Mai multe despre pachetul Business
Servicii personalizate

Prin intermediul serviciului nostru personalizat și adaptat 100% nevoilor tale, aveți acces deplin la rețeaua noastră globală de conexiuni și beneficii speciale; echipa Helpie vă garantează că vă veți bucura de o calitate remarcabilă a serviciilor Helpie, indiferent de cerere.

Odată devenit membru Helpie, consultantul de lifestyle și servicii concierge vă va contacta să stabiliți împreună un plan adecvat nevoilor și obiectivelor dumneavoastră. Acesta este profesionist experimentat și întelege în profunzime motivațiile dumneavoastră unice și, în consecință, vă va propune un set de servicii personalizate.

Membrii Helpie sunt ținuti în permanență la curent cu tot ceea ce este de ultimă oră în domeniile lor de interes, atât în destinațiile de călătorie, cât și în orașele în care locuiesc, și le oferă consiliere pentru evenimentele culturale ale momentului, invitații la galele de caritate, premiere de film, teatru și operă, cât și petreceri exclusiviste.