Pachetul Family - Helpie ServicesFamiliile apelează la serviciile Helpie pentru a se degreva de supra-responsabilizările și sarcinile cotidiene care sunt deosebit de stresante și chiar neplăcute. Acestea îi împiedică să petreacă timp de calitate cu familia, prietenii, și să își mențină un stil de viață echilibrat și relaxat. Parte din servicille oferite sunt: plăți și programări, reminders, planificare călătorii, organizări de petreceri, etc. Oricare ar fi solicitările voastre, Helpie garantează acelora care nu benerficiează de suficient timp, dar își doresc să se bucure de plăcerile vieții, o experiență plăcută și un parteneriat sigur. Acum disponibil pentru întreaga familie!

Alege acum pachetul Helpie Family

Helpie înțelege dorința ta și a întregii tale familii, de a avea mai mult timp pentru voi și pentru lucrurile cu adevărat importante pentru întreaga familie. Descoperă cum putem să te ajutăm:

Servicii financiare

 • Plăți facturi
 • Plăți impozite și taxe
 • Plăți rate
 • Plăți asigurări
 • Plăți amenzi rutiere

Programări

 • Medicare
 • SPA & beauty
 • Activități sportive

Timp liber

 • Rezervări restaurante
 • Bilete film și teatru
 • Evenimente culturale și muzee
 • Concerte și stand-up
 • Evenimente sportive

Planificare călătorii

 • Top destinații și oferte aferente
 • Rezervări avion, hotel, transport, mașină

Servicii pentru casă

 • Construcții, reparații, întreținere
 • Amenajare casă și grădină
 • Catering pentru evenimente de familie
 • Asistență relocări
 • Recomandări furnizori (inclusiv la comandă)

Servicii pentru copii

 • Grădinițe, școli, afterschool
 • Evenimente pe grupe de vârstă
 • Tabere și excursii
 • Lecții de pian, canto, chitară, limbi străine, sport, balet, etc.
 • Locuri de joacă (indoor și outdoor)
 • Petreceri tematice pe grupe de vârstă
 • Timp liber (teatru, film, circ, etc.)

E timpul să câștigi timp! Alege pachetul Helpie Family

Family 3 luni
187 lei
/ lună
 • plată trimestrială
Family 6 luni
168 lei
/ lună
 • plată bianuală
Family 12 luni
151 lei
/ lună
 • plată anuală

Detalii Servicii financiare

Plăți facturi
Plata facturilor lunare poate fi mare consumatoare de timp. Lasă în grija Helpie facturile tale și ale familiei tale, în timp ce tu îți petreci mai mult timp liber alături de cei dragi. Tot ce trebuie să faci este să alegi orice factură (telecomunicaţii, energie, gaze, abonament sală, grădiniţă, internet, media şi alte facturi personale), îi faci poză și o trimiți prin aplicația mobile Helpie sau prin intermediul contului tău de pe www.helpie.ro. Vei primi confirmarea efectuării plății cât și alte mențiuni dacă este cazul, direct în contul tău Helpie.

Plăţi impozite şi taxe
Statul la cozi interminabile este un factor constant de stres. Impozite clădiri, terenuri, concesiuni și chirii, parcare şi alte impozite personale – e suficient să trimiți prin aplicație sau contul de client o poză a obligațiilor tale financiare, iar Helpie se ocupă de plata acestora.

Plăţi rate
Helpie preia toate obligațiile financiare ale familiei tale – rata pentru casă, mașină, card de credit – trimite prin aplicație sau contul de client o singură dată datele necesare și Helpie are grijă în fiecare lună să îți trimită confirmarea efectuării plăților.

Plăţi asigurări
Helpie îți asigură mai mult timp alături de cei dragi prin preluarea responsabilităților financiare care asigură liniștea familiei tale: asigurări de viață, asigurări pentru locuință, RCA, CASCO sau orice altă asigurare dobândită.

Plăţi amenzi rutiere
Trimite poza la orice oră, prin aplicația Helpie sau prin intermediul contului tău, 7/7 zile, și scapă de stresul de a nu plăti amenzile în timp util.

Detalii Servicii programări

Medicale
Helpie e alături de tine în orice situație de urgență și te ajută să ai acces rapid la orice serviciu medical: clinici private, ambulanțe, doctori la domiciliu, etc. Sună sau trimite solicitarea ta prin aplicație și Helpie intermediază pentru tine, legatura cu cele mai bune servicii medicale de urgență.

SPA & beauty
Dorința ta de relaxare se împlinește mai ușor când ai acces la cele mai bune saloane din oraș. Helpie îți pune la dispoziție o listă completă de saloane de înfrumusețare, SPA, masaj și te ajută să obții o programare pentru orice activitate solicitată.

Activități sportive
Dacă activitățile sportive fac parte din programul tău și al familiei tale, Helpie îți vine în ajutor cu informații, recomandări și programări. Trimite prin aplicația Helpie activitatea dorită, solicită informațiile de care ai nevoie, și vei primi detalii personalizate în funcție de programul dorit.

Detalii Servicii timp liber

Rezervări restaurante
Dacă nu știi unde să îți petreci seara sau unde să iei prânzul împreună cu familia, trimite un mesaj prin aplicație cu solicitarea ta și Helpie te contactează pentru a te ajuta să alegi cea mai potrivită locație pentru tine.

Bilete film
Helpie știe întotdeauna care sunt cele mai noi filme. Solicită informații despre programul cinematografelor sau trimite alegerea ta direct prin aplicație și Helpie îți rezerva bilete în cea mai potrivită locație pentru tine.

Bilete teatru
Helpie îți recomandă și te ajută să alegi cele mai bune piese de teatru pentru o seară liniștită. Solicită informații sau trimite alegerea ta direct prin aplicație, și Helpie îți rezervă sau achiziționează bilete în cea mai potrivită locație pentru tine.

Evenimente sportive
Helpie te ajută să îți achiziționezi bilete la cele mai importante evenimente sportive din țară și străinătate. Trimite prin aplicație solicitarea ta și vei primi confirmarea achiziției în contul tău.

Evenimente culturale (expoziții, operă, balet, evenimente caritabile, etc)
Helpie îți recomandă și te ajută să ai acces la evenimente culturale exclusiviste. Solicită toate informațiile de care ai nevoie prin aplicație, și vei fi contactat pentru a te ajuta să alegi cele mai potrivite evenimente pentru tine.

Concerte și stand-up
Helpie te ajută să îți satisfaci dorința pentru muzică și umor și îți pune la dispoziție accesul la cele mai bune evenimente pentru tine. Trimite solicitarea ta pentru timp liber și Helpie îți rezervă rapid cele mai bune bilete la evenimentul ales de tine.

Muzee
Helpie îți pune la dispoziție informații despre orice muzeu pe care dorești să îl vizitezi, din țară sau străinatate. Trimite oricând, de oriunde te-ai afla, locația de care ești interesat și vei primi un mesaj cu toate informațiile care să te ajute să alegi cele mai bune muzee de vizitat.

Detalii Servicii planificare călătorii

Plan și top destinații călătorii
Dacă știi ce îți dorești pentru vacanța ta, Helpie te ajută să alegi destinația și să îți planifici activitățile dezirabile. Trimite solicitarea ta prin aplicația Helpie și vei fi contactat pentru a stabili un plan de vacanță personalizat în funcție de dorințele tale.

Oferte
Relaxează-te și pregătește-te pentru vacanță, în timp ce Helpie îți trimite cele mai bune oferte existente în piață, pentru orice vacanță în țară sau străinătate.

Bilete de avion
Helpie îți pune la dispoziție cele mai bune oferte și îți rezervă biletele în cel mai scurt timp, pentru ca tu să scapi de stresul organizării călătoriilor.

Rezervări hotel
Dacă nu dorești să apelezi la un pachet complet de servicii, trimite oricând locația în care ești pregătit să îți petreci vacanța și vei primi cele mai bune oferte de cazare în țară sau străinătate.

Detalii Servicii pentru copiii tăi

Informații grădinițe, școali, afterschool
Helpie te ajută să alegi cel mai bun program educațional și îți pune la dispoziție toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru copilul tău. Trimite solicitarea ta și vei fi contactat pentru a primi toate informațiile personalizate de care ai nevoie.

Evenimente pe grupe de varstă
Folosește aplicația Helpie, solicită toate detaliile de care ai nevoie și vei primi un plan personalizat pentru timpul liber al copilului tău în funcție de vârsta și pasiunile sale.

Tabere și excursii
Helpie te ajută să alegi cele mai bune tabere sau excursii pentru copilul tău, în funcție de vârstă și activități. Trimite informații legate de programul dorit și vei primi cele mai bune oferte de vacanță pentru copilul tău.

Lecții pentru pian, canto, chitară, limbi străine, sport, balet, etc
Helpie te ajută în stabilirea programului copilului tău și îți pune la dispoziție informații și oferte pentru orice activitate recreativă sau educativă.

Locuri de joacă înauntru și afară
Dacă nu știi unde să mergi împreună cu copilul tău pentru câteva ore de joacă, Helpie îți spune oricând care sunt cele mai apropiate locuri de joacă. Trimite prin aplicație locația și intervalul dorit și vei primi în cel mai scurt timp recomandări personalizate.

Petreceri tematice pe grupe de vârstă
Helpie este partenerul tău în organizarea celor mai frumoase petreceri pentru copilul tău. Te poți ocupa de cadou, cât timp Helpie se ocupă de toate detaliile petrecerii.

Teatru, film, circ
Solicită informații sau trimite alegerea ta direct prin aplicație. Helpie îți rezervă sau achiziționează bilete în cele mai apropiate locații.

Detalii Servicii pentru casă

Servicii pentru construcţii, reparaţii și întreţinere
Helpie îți pune la dispoziție oricând, 24/7, acces la specialiști care te pot ajuta în orice situație uzuală sau de urgență. Solicită prin aplicație serviciul dorit și Helpie intermediază pentru tine legatura cu specialiști pentru orice problemă care intervine în locuința ta.

Asistenţă pentru relocări
Helpie intermediază pentru tine relația cu cele mai bune firme de relocări. Trimite prin aplicație adresa completă și Helpie trimite pentru tine o echipă de specialiști care să te ajute să rămâi liniștit în orice mutare pe care decizi să o faci.

Recomandări furnizori (instalatori, electricieni, etc)
Solicită prin aplicație serviciul dorit și Helpie intermediază pentru tine legatura cu specialiști pentru orice problemă care intervine în locuința ta.

Amenajare casă şi grădină
Trimite detalii legate de schimbările pe care îți dorești să le realizezi în casă sau grădină și Helpie caută pentru tine specialiști care să te ajute să alegi ce e mai potrivit pentru tine.

Producători mobilă la comandă
Helpie te ajută să îți personalizezi casa dupa modelul ales de tine și intermediază pentru tine legatura cu cei mai buni producători din țară. Trimite detalii legate de reamenajarea locuinței tale și vei primi cele mai bune oferte de pe piață.

Catering pentru evenimente de familie
Helpie e alături de tine în organizarea evenimentelor de familie și îți pune la dispoziție cele mai bune oferte de catering pentru mesele în familie. Trimite detalii legate de organizarea evenimentului și Helpie îți propune cele mai bune variante pentru tine.