Pachetul Personal - Helpie ServicesClienții individuali apelează la serviciile Helpie pentru a se degreva de supra-responsabilizările și sarcinile cotidiene care sunt deosebit de stresante și chiar neplăcute. Acestea îi împiedică să petreacă timp de calitate cu familia, prietenii, și să își mențină un stil de viață echilibrat și relaxat. Parte din servicille oferite sunt: plăți și programări, reminders, planificare călătorii, organizări de petreceri, etc. Oricare ar fi solicitările voastre, Helpie garantează acelora care nu beneficiează de suficient timp, dar își doresc să se bucure de plăcerile vieții, o experiență plăcută și un parteneriat sigur.

Alege acum pachetul Helpie Personal

Helpie înțelege dorința ta de a avea mai mult timp pentru tine și pentru lucrurile cu adevărat importante pentru tine. Descoperă cum putem să te ajutăm:

Servicii financiare

  • Plăți facturi
  • Plăți impozite și taxe
  • Plăți rate
  • Plăți asigurări
  • Plăți amenzi rutiere

E timpul să câștigi timp! Alege pachetul Helpie Personal

Personal 3 luni
67 lei
/ lună
  • plată trimestrială
Personal 6 luni
60 lei
/ lună
  • plată bianuală
Personal 12 luni
54 lei
/ lună
  • plată anuală

Detalii Servicii financiare

Plăți facturi
Plata facturilor lunare poate fi mare consumatoare de timp. Lasă în grija Helpie facturile tale, în timp ce tu îți petreci mai mult timp liber alături de cei dragi. Tot ce trebuie să faci este să alegi orice factură (telecomunicaţii, energie, gaze, abonament sală, grădiniţă, internet, media şi alte facturi personale), îi faci poză și o trimiți prin aplicația mobile Helpie sau prin intermediul contului tău de pe www.helpie.ro. Vei primi confirmarea efectuării plății cât și alte mențiuni dacă este cazul, direct în contul tău Helpie.

Plăţi impozite şi taxe
Statul la cozi interminabile este un factor constant de stres. Impozite clădiri, terenuri, concesiuni și chirii, parcare şi alte impozite personale – e suficient să trimiți prin aplicație sau contul de client o poză a obligațiilor tale financiare, iar Helpie se ocupă de plata acestora.

Plăţi rate
Helpie preia toate obligațiile tale financiare – rata pentru casă, mașină, card de credit – trimite prin aplicație sau contul de client o singură dată datele necesare și Helpie are grijă în fiecare lună să îți trimită confirmarea efectuării plăților.

Plăţi asigurări
Helpie îți asigură mai mult timp alături de cei dragi prin preluarea responsabilităților financiare care asigură liniștea familiei tale: asigurări de viață, asigurări pentru locuință, RCA, CASCO sau orice altă asigurare dobândită.

Plăţi amenzi rutiere
Trimite poza la orice oră, prin aplicația Helpie sau prin intermediul contului tău, 7/7 zile, și scapă de stresul de a nu plăti amenzile în timp util.